Busedoruk Merhaba, 33 haftalık yavrularımızın boyu kilosu nasıl acaba doktorumuz önden gittiğini söyledi ama bu dogumu etkileyen bi durum olur mj tecrubeli anneler var mı. Suan 2633 gr 47 cm
cptrhb Busedoruk Sanırım benimkide önden gidiyor 32+4 te geçen gün gittim 2.450 dedi kilosu için. Ama normal çokta önden değil.
Mehtap74 Busedoruk 30+3 1900 42 cm di şuan 31+6 yım 32+1 de rapor İçin gideceğim 2 haftada nekadar büyümüş
Birhemsire_anne Busedoruk canım 30 da gittik biz 1550 kilosu boyu 40 cm di sanırım benim ki az sizlerin ki bayagı büyükmüs masallah
Busedoruk Mehtap74 30.haftada gitmiştim p zaman 1800 kusur 43 cm demişti 3 haftada almıs kalanını işte 🙄
cptrhb Busedoruk Benim doktorum 1 hafta önden gidiyor doğum tarihini 1 hafta önde gibi düşün demişti. Muhtemelen erken gelecek
Busedoruk cptrhb agrılarım vardı bi kaç gundur omu söyledim nstde bakalım dedi ama cıkmadı sancı. Normal agırlıktan kaynaklı agrılar heralde 😁 erkem dogurmaya niyetlisin belli bekle biraz dedi😁
Mehtap74 Birhemsire_anne bilmiyorum canım Cuma gideceğim genelde 30 Dan sonra haftalık 200-300 gram alıyorlar bakalım ne kadar almış