Unzile35 Alyam Meryem ana otu bulabilirsen canım aktarlara sorsun eşin duaları var internetten bak suya koy suyundan bir yudum iç Allah yardım eder inşallah
Ipekokanliya Alyam bizde 1 cm acıklık evde bekliyoruz doktor bi hafta on güne doğar dedi ama ne gelen var ne giden ne şancı ne bisey
Alyam ozgesoy28 inşallah teşekkür ederim ama pskoljim bozuldu yatmaktan düşünmekten eve gitmek istiyorum cikartmiyolar doguruyum diyorum açılma yok olmuyo hiç bsey yapmiyolar sadece yaticaksin kaç gün yaticaksin belli değil
ozgesoy28 Alyam Hepsi geçer bunların hepsi sana hatıra kalır canım haftanda çok yeterli zaten sen dua et inşallah bian önce alırsın kucağına
Heyecanlarim Alyam senin sapşik nazlanıyor annesi 😊 umarım fazla ağrın yoktur, allah yardımcın olsun bir nefeste sağlıkla kavuşun birbirinize...
Alyam Heyecanlarim valla naz yapiyo ya 🤗 şimdiden yaramaz gibi 🤗 sağlıkla gelsinler de tek bekleyelim napalim
DilekAlkanat 5gun neden hastanede yatiriyorlar 5gun cok fazla degil mi 4cm aciklikla bekletiyorlar enfenksiyon kapma orani yuksek suni neden vermiyorlar
Alyam DilekAlkanat daha cikartiyolar ben kendim zorla çıktım hiç bisyde söylemiyorlar her an doğabilir bekliycez 5 gün zor dayandım dedik suni verin bsey yapın yok bekliycez anlamadım