AysenurSarikaya çok ama çok üzüldüm. Bizim hiçbir sıkıntı yokken çocuğumuz olmuyor. Tüp bebeğe karar verdik. Geçen yıl başladık ve gebelik oluştu. Herşey güzeldi 5. haftalık keseyi gördük, sonra 7. hafta da kalp atışını duyduk. Doktor 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. 8 haftalık olmuştu vedoktor kalp atışını alamıyorum dedi. Şok olduk bütün hayallerimiz bitti. Başka doktor da baktı aynı şeyi söyledi. Biz bir ihtimal dedik başka hastaneye gittik maalesef aynı şeyi söyledi.Doktor ilaç verdi ve evde düşük yaptım. 2 gün sürdü tamamen bitmesi. Sonrasında korunmakta gerek yok hemen düşünebilirsin dedi. Korunmadık fakat olmadı. Bu sene mayıs ayında tekrar başvuru yaptık. Şuan 10 haftalık olduk. Bir sıkıntı yok şükür ama veren de alan da Rabbim. Bizim elimizden birşey gelnmiyor. Yarın ne olacağı belli olmaz. Ama çok fazla ilaç kullanıyorum. Sizde iyi Bir doktor bulun. Baştan tedbirinizi alın. Ne olur ne olmaz diye. Tekrar aynısı olacak diye düşünme. Güzel düşün rabbim bizden çok sevmiş. Ben 2 tane kaybettim. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Rabbimin vardır bir bildiği. Güçlü olun kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman karar verir. En önemlisi bu