maggie Kızlar merhaba, öncelikle asitli içecek içiyor musunuz? Ben rüyamda mandalinalı schweps görüyorum lıkır lıkır içiyorum bi uyanıyorum tekrar uyuyorum yine devam ediyorum soğuk soğuk içmeye 2 şişe bitirdim rüyamda ne olur biraz içsem?
Mhtpctn maggie iç canım ben içiyorum arada kola 🥰 sureklı değil tabıkı esım ıcerken bı bardak ıcıyorm cok cnm ısteuınce
BebekK maggie vala bende öyleyim benim canım da kola istiyor arada içiyorum sonra da vicdanım rahatlasın diye yoğurt yiyorum ananem şeker hastası o tatlı yediğinde üstüne yoğurt yiyo dengeliyormuş benimki de o hesap 😂
Gozde1989 Nefsin körelsin diye çok az içebilirsin aslında olması gereken asla içmemiz bende dayanamayıp eşim içtğinde bi kaç yudum içiyorum her gün değil bu dediğim .. doktoruma sordum herkes diyor ki ooo ben hamileyken kola içtim bardak bardak hiç şey olmadı dıyorlar dedim. Sen asla kimseyi dinleme çok zararla içme bunun zararının sonrasında çıkmayacagını bilemezsin sen önlemi al dedi .. doğarken sağlıklı doğabilir ama sonrasında sağlık problemi olabilirmiş bir ihtmal bile olsa var bu .. Abartmamak bi kaç yudum nefsi köreltmek yeterli bence