asimmela Merhaba güzel anneler biz oglusumla 20 haftalık olduk daha hareketlerini hissetmiyorum biraz da kilom var acaba ne zaman hareketlerini hissetmeye başlarım siz ne zaman hissettiniz
ecembugra53 asimmela ilk 16. Hissetmiştim ama çokt küçük bi köpürtüp 18. De hissetmeye başladım canım
Edizinannesii asimmela ben 18+4 te sabahın köründe tekmesiyle uyanmıştım 😂 20+3 üz horon tepiyor maşallah 😂 kilo ve karındaki yağ ile alakalı canım doktorum 24. haftaya kadar hissetmeyebilirsin demişti sıkıntı yapma sen hissedersin inşallah 🌺
Mhtpctn asimmela 20.haftadayı 120 kılıyum canım ama hıssedıyorum ben 🥰 gecen hatta esım karnımı sevıyodu ona da bi tekme attı ama cok aktıf değil yanı ara ara kucuk seyırmeler oluyor ama esıme attıgı tekme gercekten cok hıssedılırdi bıdaha oyle cok olmadı 🥰
Rosebhr asimmela 17+6 yız doktorum bebeği bile zor görüyor ultroson da öyle bi bastiriyor ki karnıma 82 kiloyum 1.59 boy karın kaslarım yağlıymış geç hissedermişim sabırsızlıkla bekliyorum
asimmela Edizinannesii büyük ihtimal öyle gobegimi açıp izliyorum damar atması gibi oluyor ama daha hissetmiyorum
Hilalkrmzkn Böyle bebeğin sağdan sola kayıp bakınca görülen o güzel hareketlerini hangi haftada hissediyorsunuz ben 17+3 üm ama ayırt edemiyorum şşmdilik hareketleri ama o göbeğe bakılınca görülen hareketleri görmek için sabırsızlanıyorum 🥰🙆♀️
asimmela Rosebhr büyük ihtimal bende ondan ama karnıma bakınca uzun uzun bazen kalp atışı gibi yakalıyorum ama hissetmiyorum tam olarak inşallah yakın zamanda hissederiz
M_N_R asimmela 18ci haftamdi sanirim eşimin eli karnimdaydi ilk o hiss etmişti.Kalp atişi gibi.Ben 20ci haftada tam hissetmeye başladim.Şimdi 32+4um.Haraketleri artti.Gidiklaniyorum bazen😁😁