Minikannesi00 Deletedmom417 taşikardi var kalbimde canım ,su toplamış kalbim. Bebeğimde iri ,ve çatımda dar :) hepsi üst üste
Minikannesi00 Deletedmom417 sat yaz canım , ultrasona bakma ,bebek iri olavilir küçük olabilir bu onun organlarının geliştiğini göstermez. Bebek sata göre doğar
Karadenizf Deletedmom417 3 ocak yapmalısın bence canım yine doktoruna sorarsın ama bebek ne kadar geride veya ileride olursa olsun bütün testlerde vs her zaman son adet tarihi baz alınıyor
Deletedmom417 Minikannesi00 geçmiş olsun neden kalbin su toplamis hamileliktemi oldu bide zararlimi risklimi belirtilerin neydi
Minikannesi00 Deletedmom417 canım hamilelikte olmuş nedenini bilmiyorum ,tek belirtim nabzımın yüksek olması ve beni rahatsız etmesiydi . Çarpıntı yapıyordu . Zaten normalde de kalbim hızlı atıyodu hamilelikte daha fazlalaştı .
Deletedmom417 Minikannesi00 bende de var aynisi yarin kontrol var o yüzden sorudm korkuyorum bende de varsa diye
babyackgz Deletedmom417 geç döllenmeyse doktorun düzenlediği tarihe göre gidin benimde normalde 13 nisan doktorum 27 nisana çekti 2 hafta geç döllenme olduğu için
Deletedmom417 babyackgz doktor öyle bisi demedi her gittiğimde soruyor satı 3 ocak diyorym hic bisi demiyor
babyackgz Deletedmom417 o zaman bilemem benimki geç döllenme başından beri 2 hafta geride çünkü kendimde anlamıştım geç döllenme olduğunu doktorum adet tarihimi düzenledi sorduğumda bunu söylersin dedi bende onun verdiğini söylüyorum gittiğimizde
Minigimm2020 Deletedmom417 ne durumdasinz acaba benim de usg ye göre 37 sata gore 38 görünüyo doğum yaptınızmi