Zeynepmerve15 Sirinimm evet canım bazı yerlerde yumurtlama gördükten sonra üç gün ard arda ilişki diyor bazı yerlerde de gün aşırı ilişki öneriyorlar Bn bu ay ikisi karışık oldu hayırlısı artık 😅
Hilal1907 Zeynepmerve15 yumurta catlamadan 3 gun oncesinde iliski olduysa o bile yeterlidir. Catlamadan 24 saat sonra dollenme bitiyor. Sonrasinda gebelik sansi acisindan bi anlami yok 😉
Zeynepmerve15 Hilal1907 evet bnde öyle duydum ama bazı yerlerde farklı şeyler okuyunca kafam karışıyor 😊
merve343 Sirinimm Sirinimm adet olmadan 15 gün öncesi 11. Gün yumurtlama olması lazım. Ama ilk defa ovülasyon deneyeceksen adetten hemen sonra ya da 1 -2 gün sonra yapmaya başla. Belki erken yumurtluyorsundur 🤷♀️
Sirinimm merve343 çok teşekkür ederim canım ilk defa kullanıyorum ben bir iki gün sonra başlayım o zaman
Cigdm Ybb evet canım tamda ozamanlar yine akıntım oldu ve birliktelik oldu eşim çocuk konusu açıldığından beri her gün çocuk yapalım diyip duruyor kendi lehine çevirdi olayı 🙈😁😁😁😁
Ybb Cigdm ay ne güzel demekki kısmette varmış canım 🙏 ahah hadi ya benimki de tam tersi strese giriyo 😃😃😃
Cigdm Zeynepmerve15 canım kiyasal oldu degerler güzel arttı 234 kadar arttı sonra düşmeye başladı kimyasal oldu ama yumurtlama zamanı olsaydı çıkardı yumurtlamadan 14 gün sonra çıkmadı yaklaşık 18 gün sonra 9 çıktı onyedi gün önce dolenme olamaz
Zeynepmerve15 Cigdm yumurtlamadan sonra olmuş o zaman değerlendirmeye devam o halde geçmiş olsun sanada kuzum inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur
Cigdm Zeynepmerve15 amin canım sanada en kısa sürede sağlıkla hayırla nasip olur inşallah denemeye devam 😁🙈