MERVE0007 Kızlar ikizlere nasıl beşik tercih etmeliyiz deneyimli annelerden yardım istiyorum kafam çok karışık 🙏🏻🙏🏻
[silindi] MERVE0007 ben mobilya beşik alacağım en az 5 yaşına kadar yatar oglumdada mobilya beşik aldım baya kullanmistik kızımda park beşik aldım hiç kullanamadim valla
[silindi] MERVE0007 oglumla kızımın odası ayrı doğacak olan bebeklerimin ise besiklerini yatak odasına koymayı düşünüyorum biraz büyüsünler hepsinin odasını birlestirecegim bakalm
Gul32 Ben de ikiz hamileyim, çok araştirdim ama evinizin durumuna göre biraz da. Ayni yatakta birkac ay yatiyorlarmis, sonra ayirmak lazim diyorlar. İki tane park yatak mantıklı geldi bana🍒
MERVE0007 Gul32 aslında bir kaç ay park yatağa ikisi rahat sığar ama aklımda parmaklıklı karyolada yatak odama rahat sığar iki tane ama odalarını ayirana kadar bir tane alayım diyorum kafam çok karışık 2 ayım kaldı 🙇🏼♀️
Gul32 MERVE0007 Aynı yatakta yatma süreleri 4-5 ay diyorlar, sonra birbirlerini rahatsiz ediyorlarmis şapşikler 🍒😊
MERVE0007 [silindi] ben de mobilya yaptırayım o zaman ya ölçülerini biraz büyük yaptırayım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏🏻