Hicran52 Bebeğimiz kaçıncı haftadan sonra direk bizim yediklerimizle besleniyor doktora bunu sormaya fırsatım olmadı uzun zamandır gidemedim belki siz biliyorsunuzdur güzel anneler 🌼
Tortilla Hicran52 3 aydan sonra dedi doktorum bana. Onun oncesınde vucuttakı vitamın depolarından kullanıyormus. Ben hıcbırsey yıyemıyordum baslarda cnku. oyle soyledı.
mlsmrtgl Hicran52 ilk üç aydan sonra bebeğin tat alma duyusu gelişiyor . Yediklerimizin farkına o an varıyorlar . İlk üç ay bebek annenin depolarını kullanır .
Burcinisp88 Yani bence her zaman yediklerimizden etkileniyorlar. 4. Hafta da doktora gittim. Sağlık problemimden dolayı vitamin takviyesi kullanamıyorum. Güzel beslen bebek senin yediklerinden alacak vitaminleri dedi. 😌
Hicran52 MiniKaya o zaman 12.aydan sonra biz eğer bişey yiyemezsek doğru düzgün bebek bundan etkileniyor artık demi
Homeless20 Hicran52 ilk üç ayda bebek anne kanından beslenir. 3 aydan sonra direkt olarak yediğimiz besinlerden.
MiniKaya Hicran52 12. Haftadan itibaren yediklerine öZen göstermen lazım canım eğer iştahın yoksa özellikle günlük peynir süt yoğurt bu gibi şeyleri aksatmaman gerkli
ecembugra53 Hicran52 3. Aydan sonra hep senden besleniyor canım yediklerinden 3 ay öncesi vücudunda birikmiş depolanmış olan vitaminleri kullanır doktorum un 3 de aynısını dedi doktorum dediğini söylüyorum 😊
Mehtapakgl Hicran52 ilk 3 geçtikten sonra kuzum. Doktorum kendini zorlama yemek için dedi. Tiksindirme kendini dedi.