Hasretim_ Merhaba kızlar hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başlayan varmı zararlımı kullanmak ?
mlsmrtgl Hasretim_ folik asit bebeğe zararlı olsaydı hamileliğin ilk üç ayı doktorlar her gebeye vermezdi . Eger folat değeriniz düşükse gebe kalmadan çok önce başlamanız gerekiyor folik asite .
ecembugra53 Hasretim_ folik asit bebeğe zararlın değil hamilelik öncesi hemşirelik ilk üç ay kullandım
_Mother_ Hasretim_ canım ben kullanmadığım için bebeğimde nöral tüp defeti bozukluğu oluştu ve bu yüzden gebeliğimi 18. Haftamda sonlandırmak zorunda kaldım o yüzden kullan derim bak şuan 2 aydır en yüksek dozda kullanıyorum ben
[silindi] Hasretim_ pardon yanlış basmisim hayır olacaktı ben hamile kalmadan önce bir ay folik asit kullandım diğer aya hamile kaldığımi öğrendim zararlı değil tabiki gebe kalmak isteyenler kalmadan önce folik asit kullanması lazım doktorlar kendileri diyor zaten
aakar_ Doktorum gebe kalmaya yardımcı olduğunu söyledi 2 ay önce kullanmaya başladım, 6 haftalık gebeyim kullanın düzenli faydasını görürsünüz 😊
BegumIscanTunc Hasretim_ hamileliğe başlamadan 1 ay önce doktorum kullanmamı söylemişti kullanmaya başlamıştım ama kürtaj olmam gerekti o yüzden doktorum bıraktırdı şuan tekrar gebelik düşünüyorum ve tekrardan başlıcam kullanmaya