Angels-35 canim sana tavsiyem tedavi denememen olur.Bak ben 4 yillik evliyim 2 yil once ilac tedavisiyle ikizlerim oldu dogdu olduler.1 yil ara verdikten sonra bebek istedim ilac catlatma 8 ay bunlari denedim hic olmadi.sonra rahim filmi cektirdim 2 kerede ilacla oyle denedim olmadi.Kendiliginden olmasi zor dendi bir seyim yok pkoluyum sadece.Son çaren tup bebek dedi.Onu da yaptim tutmadi.Sonra kendime sart kostum dedim ki 1 yil tedavi gormicem 1 yila kadar olmazsa tekrar tup bebek yaparim.3 ay sonra gebe kaldim kimyasal oldu.40 gun sonra tekrar hamile oldugumu ogrendim.Banada denilen sizle ayni sorundu.Cok sukur Rabbim ol dedi oldu.Kendiliginden olmaz diyen doktorlara inanmayin sadece Allaha inanin.Ben bu surecte tedavisiz gecirdigim 4 ayda bebek dusunmedim sadece yumurtalama takip ettim onun da ustunde fazla durmadim 1 kere test yaptim pozitifi gordum o gun olursa olur iliski dedim ertesi gun falan da yapmadim.Bu surecte kendimi degistiricem dedim spor yaptim diy@et yaptim yuruyus falan.Bende kafamdan atamam dedim ama kafandan atinca oluyormus ben bunu basardim sizde basarirsiniz.Surekli bu ay da bebek olmadi diye dusunmeyin hiç olumlu dusunun.Kendinizi yipratmayin.biraz uzun oldu kusura bakmayin 🤲💕