Mizgin2020 Kizlar afedersiniz bişey sormak istiyorum bu ilacı kullanırken dizinde iç çamaşırıniz hep ıslak olur muydu bide sürekli katı katı beyaz biseyler geliyo vajina dan ilaçtan midir yoksa bebek olabilir mi kullanan var mı??
Mlke Mizgin2020 canim crinone jel i hamile kalmadan tup bebek tedavisindede kullandim iç camasirim islak ve beyaz tortular geliyordu tup bebegim tutmadi ama şimdi kendiligindeb hamileyim yine ıslaklık var kahve küçük tortular geliyor az az arada dr um dayım korkma olabilir diyor her ikisi içinde korkma
Hmdsena2019 Mizgin2020 canım jeli kullanınca 20 ila 30 dakika yürüyüş yap demişti doktor yoksa geri akar 🙈🙈
Mormenekse Mizgin2020 ilaçtan geliyor ilacı sıkınca 15 dakika yürü dağılsın hareket ettikçe dağılan bi ilaç
Fusun Benimde ilk aktiginda sabah uykudan uyandim islakliga, cok korkmustum kanamam oldu sandim :) pamuk yada pecete koyun ic camasiriniza yoksa cok akinti yapiyor
Mizgin2020 Fusun aynen canım peçete koyuyorum bile çok aşırı ıslaklık oluyo son 4 tane kaldı kullanmam gereken cumartesi test yapicam inşallah hamileyimdir
Fusun Mizgin2020 benim dusuk tehlikem olmustu onun icin kullanmistim,hakkinizda hayirlisi olsun insallah dilediginiz gbi olur ☺️
vuslatim34 Mizgin2020 böyle yuvarlak gibi eczacı bunu vermiş bi tereddüt ediyorum bunun fitil şeklinde olanıda mı var 🤷♀️
Hmdsena2019 vuslatim34 canım onu banada vermişti çatlatma iğnesi sonra 10 gün kullandim Bende akıntı olmadı
vuslatim34 Hmdsena2019 ben kullanıyorum ağızdan alıyorum günde iki tane aşırı midem bulanıyor başım dönüyor birde aşırı bir akıntı yaptı bende ya.Bıraksam mı bilmiyorum adete 6 gün var yoksa adet olunca gidicem o zaman desem daha vermese bu ilacı bana
Hmdsena2019 vuslatim34 canım bulantısı olanlae o hapı vajinal olarak alıyomuş anladıgim kadaryla sen kendin aldın hapı o yüzden endişelisin
vuslatim34 Hmdsena2019 hayır canım doktorum verdi ama fitil olarak filan demedi burda okuduklarım kafamı karıştırdı
Hmdsena2019 vuslatim34 canım bende jel olanı aşılamada kullandim ilk 3 gün başim dönüyodu Sonra düzeldi doktor verdiyse korkma