Sbnm06 @Periliko ciddimisin…paylaşımınz için çok teşekkür ediyorm pekii senn:(( şuan inşallah hamilesindir
Periliko Sbnm06 23 yumurtadan 5.gune gelen son embriyom şuan 6 aylik ve içeride uyuyor ❤ rabbim herkese yaşatsin bu duyguyu. Imkansiz diye birsey yok 5 sene bekledim yavrumu ❤
Deryalp91 Sbnm06 Canım hiç öyle düşünme benim de arkadaşımın da 3 toplandı 2si 5. Güne kadar gitti yumurta rezervine baktırdın mı. Bende tüp bebek yaptım 23 tane çıktı tek seferde sadece 4 tane 5. Güne gitti. Yeterki yumurtalıklar iyi kaliteli olsun.
Nagehan1 Sbnm06 hiç alakası yok yumurta sayısıyla benden 5 tane toplandı 2si transfer edildi çok şükür ikiside tuttu önemli olan kalitesi 20 tane çıkar ama kalitesiz olur bir ise yaramz sadece beslenmenize dikkat edin yağlı hamurislerinden kizaetmalrdan ağır et yemeklerinden uzak durun balığı sebzeyi kuruyemisi süt ürünlerini meyvenizi tuketin gerisi allaha kalmış
Lazanne Sbnm06 evet canım diğerlerine göre şansın daha az. Çıkan 2 yumurtanın dolu çıkması, döllenmesi, ve 3.veya 5. Güne gitmesi gerekir. Eğer bu söyledklerim olmuyosa sil baştan başlaman gerekir.