Mucizem199 Yasanixxxx ilk gebeliğim benimde 3gundur hissediyorum hafif miniğim ben burdayım diyor 🥰🥰🙏🙏☺️☺️ cinsiyet beli mi
Elmaveannesi Yasanixxxx bende 18+4 oldum :) sanki minik kipirdanmalar hissediyorum ama cok cok sert ve net degiller :) doktorumuz yuzde 99 kiz demişti ama bayramdan sonra detayli ultrasonda emin oluruz gibime geliyor:)
Yasanixxxx Mucizem199 kaç haftalıksın? Kıza benziyor demisti doktor en son daha gitmedim bayramdan sonra gidecegim..
Olvido Ben de 18+ 2 " yim ilk gebeligim ve kizimiz olacak ins.. Arada gun icinde boyle yokus iniyormusum gibi karnimda birseyler oluyor, icim hopluyor ya da biri tirnakliyor gibi sanki ama bebegin hareketlerimi anlayamiyorum henuz ;))
Yasanixxxx Mine8191 aynen hissedemeyince bisey anlayamıyorum hareket etse biraz daha icim ferah olacak hamile oldugumdan bisey anlayacam😀
elifsevde 18+5 günlük olduk. 3-4 gündür elimi koyduğumda tekmeleri hissediyorum. Hatta pozisyonu değişirken de elimin altından kayıyormuş gibi hissediyorum 🥰 benim de ilk gebeliğim bu arada bir anda anlamaya başladım 😊
elkakimmon Yasanixxxx 19 da bir hissetmeye başladım hiç durmuyor artık . Sabah uyandırıyor beni. Sen tek başına parti mi yapıyorsun balık gibi oynuyosun sürekli diyorum 🥰🥰