burcumelis İlk hamileliğimde de çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamamıştım sadece 5 haftalıkken apandist ameliyatı olup sonra sağlıkla sonunda doğurabildim henüz bunda da bi sıkıntı yok acaba ilki gibi mi geçicek😌
MYstryy burcumelis belli olmaz cnm cok basindasin daha belirtiler 7 ile 10 hafta arasi daha cok cikiyor benim oyle oldu kisiden kisiye degisir
Seymaa_ burcumelis ben 7.haftamda ilk kusmamı bir yumuşatıcı yüzünden yaşamıştım😄ay yine geldi aklıma o koku
MYstryy burcumelis benmde ilk gebelgmde 7. Haftada 9. Haftaya kadsr bulanti kusmalarm oldu gecti. Bunda suan 9 hafta 2 gunluk 6 haftaliktsn itibaren yemek sonralari bulanti yasiyodum cikarmiyodum 7 yi biraz gecince cikarmayada basladim suan hala bulantilarla geciriyorum ama cikarmiyorum suanlik . Saglikla kucagimza alalim insallah cnm
Arslnyldz bende 6+1 hafif bulantım oluyor ara ara . göğüslerimn ucu çok acıyor sadec onun dışında bariz bi belirti yok . :S 2 de kaybım var kalp atışı duymaya da henüz gitmedik hayırlısı artık
Elif19851985 Bende hamileyim 7 haftaya girdim dün yolk kesesi göründü ama beta az yukselmede goguslerimde ki siskinlik azaldı kararma gitmeye başladı korkuyorum 🙁
Elif19851985 Elif19851985 Arslnyldz sonuç pek iç açıcı değil 2 günde çok az artis var 200 ml artmış 3418 iken 3599 olmuş
Elif19851985 Arslnyldz düşük olur dedi yolk kesesi oluştuğundan 1 hafta daha bekliycegiz kalb için dedi