Minik95 12 gun gecikme 3 gun once kan testi negatif dun hafif lekelenme oldu ve su an ki testim silik cikti kafam Cok karisti gercekten
BebekK Minik95 ne kadar süre sonra silik çıktı ama canım. Kağıdında yazar 10 dk sonra sonucu değerlendirin diye mesela ona dikkat ettin mi ?
Minik95 zeyzey95 3 gun once kan 1,20 idi canim doktor yok dedi ve olmadim hala esimde bakti hayali belli belirsiz dedi
zeyzey95 Minik95 fotoğraf at buraya istersen yada başka bir erken gebelik testi daha yap o da silik çıkarsa tekrar kan ver erken gebelik testleri genelde doğru çıkar
Minik95 zeyzey95 canim denedim Ama fotoda cikmiyor flash yuzunden sabah cekerim fotoyu ben gercekten kayip oldum bekliyemiyorum stres icindeyim olabilirmi diye dusunmekten beynimi yedim
SilaTR Minik95 bende gördüm çok soluk bir çizgi geçen ay bende yaptigimda böyle çıkmıştı emin olmak için 2 tane daha yapmıştım onlarda çok silik çıkınca kan vermiştim negatifti belki senin kan verdıkten sonra değerin yükselmiştir 2 günde 2 katına çıkıyor 2 gün sonra tekrar kendin test yap ya da kan ver canım rabbim.gonlune göre nasip etsin inşallah 🙏🙏
Deletedmom388 Minik95 Çok silik bir çizgi var bir kaç gün bekleyin somra ilk idrarla yine yapın gebelik varsa koyulaşır sonrada kan verir kesinleştirirsiniz🤲🏻😇😇
Minik95 SilaTR insallah canim allahtan umut kesilmez dedigin gibi soluk var Ama gebelikmi degilmi bilemedim
SilaTR Minik95 canım açıklamaya yazsaydın çizgi mavi diye standart testlerde kırmızı diye burdakiler kırmızı çizgi arıyor muhtemelen o yüzden görmüyorlar 😊
Suna11 Kuzum bu clear blue testlerde yan yana 2 çizgi değil artı (+) işareti çıkar. Fotoğrafta belli olmuyor ama senin çizgilerin ikisidemi silik yoksa biri mi silik? Yandaki küçük çizgi zaten sayılmıyor ama büyük kısımda hiç çizgi göremedim ben.