UrasEgeninannesi Meryeem__ 19+3 te çok ufak bir kanat çarpıntısı kayma gibi hissetmiştim. 22 den sonra falan net hissediliyor düzensiz olmakla beraber 😊 endişelenme çok normal
Ahsend49 Meryeem__ haftasını hatırlamıyorum şuan ama ilk doktor kontrolünden gelirken araba da otururken 3 defa bişeyin böyle hızlı hızlı çarpar gibi olduğunu hissettim🤷🏼♀️😄 daha sonra acaba organlarımın hareketi falan mi dedim😂
yigitalpinannesi40 İlk gebeliğin ise hissetmemen normal canım genelde 20. Haftalarda hissediliyor bende 21+3 oldum anca yeni yeni hissediyorum biraz daha zamanı var bence 😊
sinemcil Meryeem__ col normal canım 22 23 te hissetmeye baslarsin hissettimde aman aman gelsin tekmeler uykudan kaldirmalar 😊😊
Mine8191 19+0 bende hissetmiyorum hayırlısı işe hissederiz inşallah yada anlamıyorum hissetsemde il birkaç hafta önce pıt pıt oluyordu şuan yok
MYstryy Meryeem__ ilk gebeligimde 17 haftayi doldurunca ufak ufak balon patlar gbi hissrtmistm zamanla cogalmisti ama bazilari 25 e kadar hissedemeyebiliyor normalmis