ayseeemiray çok geçmiş olsun öncelikle. Bende cuma günü sezaryen oldum. Doktorumun tek tavsiyesi bol bol yürüyüş yapacaksın oldu. Ama evim ana baba günü ne lohusa diyen var ne de ameliyatlı. 5. Güne girdim inleye inleye oturup kalkıyorum. Kimseyi de ben çağırmadım herkes geliyor. Üstüne kayınpederim sabah geliyor akşam yatmaya evine gidiyor odadan çıkamıyorum nasıl yürüyeyim.. odama Bile dan diye açıp giriyorlar. 2. Günümde göğüs uçlarım yara oldu ağlaya ağlaya çığlık çığlığa emzirdim dün makine aldık süt sağıyorum biberonla veriyoruz biberonu benden almıyor sütüm kokuyor mememi istiyor ağlıyorum krem sürüyorum açıkta kalması lazımmış ama evde kadın erkek kalabalık var mecbur kapatıyorum. lohusa depresyonundayım her gün ağlıyorum eşime öyle kızdım ki durmadan ağlıyorum eşimden bile nefret ettim. eğer evinizde benim gibi bir ordu yoksa o ordu bebeğinize değil size bakıyorsa bol bol yürüyün. Benim evdeki ordu bebeğime bakıyor bana değil. Ben 5 gündür yaşadıklarımı anlatsam roman olur. Bir de hastanedeyken lohusa korsesi önerdiler aldık hastanede taktık anında çıkardım dikişlerim taze olduğu için takamadım 4. Gün yani dün gündüz taktım akşam çıkardım denemeye devam edicem faydası olur mu bilmiyorum.