Merveazk37 Herkese merhabaa 34+3 günlük hamileyim ve 3 gündür kalça batması yaşıyorum yürüyemiyorum benim gibi olan var mı? Nasıl geçer bu ağrı 🤒
Busu Merveazk37 geçmz geçmiyor geçmicek gibi 🤦♀️ 1 haftadr canımı alıyor uyku uyuyamıyorum geceleri daha çok kalça kemiklerim birbirine giriyor sanki 😣
Elfelfff Merveazk37 benimde kalça batması olmuştu yürürken kalkarken v.s çok ağrıyordu eşim fizyoterapist o kalça kaslarının zayıf olduğundan demişti. basit güçlendirici hareketler yaptım ondan sonra düzeldi. Yinede doktoruna danış istersen
Barbusra Merveazk37 hamileyken vitamin hapi aliyormusunuz? Türkiyedeki doktorlar nedense magnezyumu bile zor veriyolar. Ben ilk ögrendigimden beri kemiklerim icin vitamin hapi kullaniyorum. Bebek benim kemigimdeki calsiyumu tüketirse ki en büyük hasar dis kaybi oluyor kemiklerde agri baslar. Yaslilikta erken kemik erimesi bile yapar. Bu ilaclar burda recetesiz yani ücretli ama deger.
Merveazk37 Busu hadi ya geçmiş olsun. :( dinlenince biraz hafifliyor üstünde durunca tekrar başlıyor ağrı en çok hareket etmem gereken zamanlar
Merveazk37 Elfelfff kemiklerle alakalı bende zayıfım sanırım sabah kalktığımda parmaklarım bile kitleniyor
Mercimekvemom Ya benim de sağ kasığımın bittiği bacağımın başladığı yer ağrıyor nedense. Kalkamıyorum, yürüyemiyorum. Yürürken baya kasıyor. Anlamadım hiç. Sizde de var mı böyle bir şey?
1Vera_ Mercimekvemom benim geçen hafta oldu wc oturdum kalmakamadım resmen. Yürüyemedim bile çok korktum ama ertesi güne geçti çok şükür.
Mercimekvemom 1Vera_ Benim neredeyse 1 haftadır var bu. Çarşamba kontrole gideceğim. Gittiğimde sorarım doktora artık. Çok önemli bir şey değildir ama yine de neden diye soruyor insan tabi. 😬
Merveazk37 Barbusra vitamin ilacı verdi kullanıyorum 35 haftaya kadar çok güzel geçti hamilelik. Ben kendimi yordum temizlik yaptım sonra da böyle oldu. Yarın alıcam magnezyumu Barbusra
minikcasper Barbusra bana yazdı doktorum ilk haftadan itşbaren kullanıyorum 15. Haftadayım hala kullanıyorum. Doktor seçimi önemli
Caglasy 4 aylik hamileyken acidan aglamistim daha sonra yoga yaparak gecmisti simdi ise 33 haftalik hamileyim yeniden agrilarim basladi maden suyu tuketmeyede basladim ancak yoga yapmayi birakmistim sanirim yeniden baslamam gerek