Poyrazefenin_annesiii Kizlar 29 haftaligim sağ kaburgama ayaklarını mi dayiyir acaba bebeğim. Uzanirken otururken bı şey batıyor. Dokununca sert. Belli bi süre sonra geciyo acaba ayağı eli falan mı. Bı yeri var ama neresi sizde de var mı 🙄
Sevdadeniz_ Poyrazefenin_annesiii ay bnde aynı haftadayım ve benim de oluyor ağrıyor da şurda bekliyim bari
Tatlisannedilekk Poyrazefenin_annesiii 29+2yim oğlum doğum pozisyonunda, o minicik ayaklarını kaburgalarıma dayıyıyor sürekli, tekmesi de kuvvetli canımı yakıyor yaramaz
Maviada Poyrazefenin_annesiii 39+4 deyiz hala kaburga ağrısını çekiyorum totosu ve ayaklarıyla ittiriyor 😂 Sabah yataktan zor kalkıyorum 😁
ecembugra53 Tatlisannedilekk 🤣🤣 yarazmazlar işte bu bıdık lar annesi benim ki de aynı bacaklarını ayaklarını her yere sokuyır 😂😂
Tatlisannedilekk Poyrazefenin_annesiii aynen cnm küçücük bebek dersin ama hareketleri tekmeleri kuvvetli artık büyüyorlar😊
ecembugra53 Poyrazefenin_annesiii aynen canım. 😊hiçsorma olsun hareketli olması sağlıklı olduğunu gösterir canım😊🌸🌸
DenizKokusu Benimde öyle doktora sordum ayakları ordaymis o yüzden ağrı yapiyo o kadar . Doğumdan sonra geçer dedi 😅
Poyrazefenin_annesiii DenizKokusu doğumdan sonra geçeceğini bizde biliyoruz doktor bey. Çocuk doğacak ayakları kaburgamda kalmayacak 😂😂
Poyrazefenin_annesiii ecembugra53 öyleymiş canım. O yüzden bende oyna oyna oğlum istersen 3-5 kişi daha al yanına diyorum 😊😂🌸
Poyrazefenin_annesiii Tatlisannedilekk büyüyor. Babası bazen dışardan görüyor sen tek çocuk taşıdığına emin misin diyor. Oderece vuruyor 😊
ecembugra53 Poyrazefenin_annesiii 😊😂😂 aynen canım bu oğlanlar cok hareketli okurmuş ya herkes öyle diyor valka bilmiyorum 😊🤣🤣
ecembugra53 Poyrazefenin_annesiii aynen benim ki de öyle herseye tepki veriyor 😊🤣 olsun olsun valls böyle iyi 😊 canım ya hem aklımızda takılmıyor işte takip ediyoruz onu
Poyrazefenin_annesiii ecembugra53 evet kuzum ya orası öyle. En azından sağlıklı ve iyi olduklarını haber ediyorlar
Poyrazefenin_annesiii DenizKokusu uykumdan kalksam yine iyi tam yatacağım zaman bir dayiyor sabaha karşı anca çekiyor 😂
ecembugra53 Poyrazefenin_annesiii aynen canım 😊 cok şükür elhamdulillah diyelim Rabbim olmayanlara da versin inş 😊😍🤲🏻