Melek-kaim-15 asiltosumm35 şok ta var 10 liraya 10 tane bebeland in içeriği de temiz güvenilir marka kullan at alt açma örtüsü hayat kurtarır candır 🙋
dfnomr asiltosumm35 ben ikisinden de almistim canim disarda kullan atlari kullaniyorum evde de digerini kullaniyorum
MinnakLiva asiltosumm35 evdeki alt açmayıda sürekli yıkamak gerekiyor kaka oluyor hep.. sonra lekesi gitmiyor. ben evde de kullan at aldım kaka olmadığı sürece bir alt açmayı 4-5 kere kullanırım
asiltosumm35 Mihre yani bende burdaki konusmalar sonucu besiginin kenarina kumas koyup uzerine kullan atlari koyup kullanicam canim temizlikle ilgili bende cok sorunluyum cok pimpirigim o yuzden muhtemelen kullan atlar beni de kurtaricak diye umut ediyorum 😍
Arinna asiltosumm35 Baby&me nin aldım çok rahat tek kullanımlık. Sağlıkocağına doktora bile götürüp seriyorum eve getirmeden atıyorum. Her gün batacak diğer türlüsü sürekli yıkamak zor. Hijyenik de gelmiyor bana çok. Çok memnunum valla 3 paket aldım kullanıyorum
Sevendays asiltosumm35 aynen cok rahat edersin hatta ekonomik olanlari baya buyuk ikiye boluyorum ole kullaniorum