MehtapAhmet 18+3 özellikle geceleri ayaklarım yanıyor ve sanki hafif şişiyo 🤕 Varmı bu tarz şikayeti ve çözümü olan 😅
asiltosumm35 MehtapAhmet 16+6dayiz bizde benimde yaklasik 1 haftadir ayak altimda cok yanma var doktoruma gidince sorucam 🤷🏻♀️
MaviMasal 16+5 iz bizde geceleri özellikle ayak yanması başladı mı gelde uyu. Buz tuttum, soğuk suyla yıkadım yok. Olmuyor. Neden bende anlamadım
Hurmuz16 MaviMasal ayy bende 16+5 benimde ellerimin içi yanıyor benimde ayaklarımın altıda yanıyor şişiyor sanırım basamıyorum üstüne 😊
MehtapAhmet Hurmuz16 Geçmiş olsun hepimize şişlik olur demişlerdi oturdugum yerde hareket ettiriyorum 🦵🏻🦵🏻
Hurmuz16 MehtapAhmet amin canım inşallah hayırlısıyla hepimizin evlatları saglıkla gelsin inşallah 🙏🙏😊
Hurmuz16 Minaaagulvalla bende edemiyorum çok agrılarım oluyor canım bütün gün yatıp uzanıyorum valla 😊
Hurmuz16 MaviMasal ayy maşallah allahım hayırlısıyla doğurmayı saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
anilece 1 su dolu kovaya buz at ve deniz tuzu ekle bütün akşam ara ara ayağını sok bak çoook iyi geliyor 💕 bi de vantilatöre karşı ayaklarımı uzatıyorum oh mis 🌸