annesininkelegi Myssr ben 13. Haftamda girdim doktorlar izin veriyor 🥰 cok zorlamadım kendimi sadece yoruldukca çıktım
bburcu Myssr Antalya’da olmama rağmen daha geçen hafta girebildim normalde nisanda falan girerdim ama korktum 😅 21.haftada girmeye başladım
Gokilay07 Ben korkuyorum mikrop kaparım diye giremiyorum o yüzden malesef doktor gir dese bile girmem heralde :)
Myssr Nessem dun drdaydm sormayi unuttm nedense aksam birden denize gitmeye karar verdk iki guncuk gerci
Nessem Myssr bence denize gir tabi su temizse moral olur hem kafanı dağıtmış olursun. Deniz herkese iyi gelir. Ama çıkınca güneşte durma ve yedek mayon varsa üzerini değiştir. Daha sağlıklı olur
Myssr Tortilla ay dimi benim daha erken ama yine se sicakliyorm bi rahatlama iyi gelir ztn kis bebesi olcak bidahaki yaz nasipse uc kisiyiz tadina cikarmak lazm 🤪
Tortilla Tortilla aynen gir keufını cıkar anı hareketler yapma sadece bıde havuza gırme denız daha iyi 🥳
Sibush Myssr pandemi baslayinca mart ayinda yazliga gectik. Cesme’deyiz. Herhangi bir sikinti yasamadim. Cok fazla guneste kalmamaya calisiyorum sadece.