Mineee123 Kizimveoglumm aaa reyapta yaptıklarını bilmiyordum.canım oraya gideyim o zaman memnun kaldın mı
Ya89- Ya89- bende Cihan tıp merkezine gidiyorum doktorum orda ve orda yaptırıcam ayrıntılı utrasyonu ama nasıl iyimi anlatıyor bilmiyorum o yüzden merak ettim
Mineee123 Kizimveoglumm doktorun kim canım ben de gönül hanıma gidiyorum 🥰 ya rica etsem detaylı yaptırdıktan sonra buraya yazar mısın ben dee ona göre gideyim
Kizimveoglumm Mineee123 doktorum nereida hanım tabiki yazarım 😇 kaç haftalıksın canım belki sen benden once girersin ben daha 13+2 haftalığım 😇
Alevvk Mucizemmm07 İstanbul Pendik. Evet yüzünü görebilmek için saat başı baktık. Yüzünü açtığında bol bol resmini verdi. Benim kızım biraz inatçıydı 3 saat uğraştık.
Alevvk Mucizemmm07 Hastane değil kendi kliniği var. Pendik devlet hastanesinin karşı sokağında ve çok yoğun.
Ezgim Florya medical park ta yaptirdim ayrintili ultrasonu canim perinayoloji doktoru ali gedikbasi ücreti 600 tl 45 dk sürdü muayne cd rapor ve 2 tane renkli resim verdi ben memnun kaldim herseyi tek tek incelerken banada anlatip gösterdi sagolsun