2020ARALIK Arkadaşlar merhaba detaylı ultrason hangi hastanede ve kaç tl ye yaptırdınız benim hastanem 500 tl diyor çok fazla geldi bana
Rabia95 2020ARALIK Üsküdar da Hospital Türk’te yaptırdım kuzum 350 TL ve doktor çok tatlıydı. Duayla başladı maşallahla bitirdi 🌸☺️
Kubrasalar Bebislerimiz merhaba pendikte hangi hastaneyi önerirsiniz ben yakınım ve benimde detaylı ultrason için bur yer bulmam lazım da
Aylin90 2020ARALIK özel çapa hastanesi 350 ye yaptırdım cd rapor usg kağıdı birsürü cengiz tokgöz süper bir doktor
SeherD 2020ARALIK yunus emre tıp merkezinde yaptırdım ben doktor muayenesiyle birlikte 280 tl idi gayette memnun kaldım aslında. Bir de sultangazideydi galiba medigold olması lazım hastanenin adı 200 tl demişlerdi oraya gitmedim. Bir de sefaköy medipol hastanesinde irem yengel doktora muayene olursan orası anlaşmalı bir yer öneriyor baya uygun fiyata 🤗 Bildiklerim bu kadar umarım faydası olur
Fusun Ben sislide Aytul corbaciogluna yaptirdim cok ilgili bi dr.600tl ucreti. Avrupa yakasini arastirmistim genelde 500-600arasi fiyat aldim. Erkek doktorlardan 350-400fiyatlarini almistim ozellikle Fatih Findikzade taraflarinda.
Fusun Fusun kagithanede iki yerden erkek doktor icin yine 350-400e fiyat almistim biri goruntuleme merkeziydi ama isimlerini unuttum 🤦🏻♀️
tumutu Mineee123 canım benim doktorum yönlendirdi. Gideceğim yer hastane değil özel yeri var. Prof.Dr.Petek Balkanlı
Mineee123 tumutu gittikten sonra düşüncelerinizi buraya da yazar mısınız memnun kalırsanız ben de gideyim 🥰