Gamzeliii77 Merhabalar ben 14.haftamdayim gebeligimi basindan beri agrilarm oluyor yasayan varmi aranizda
Snszasla Gamzeliii77 bende 15. Haftadayım ara ara oluyor kasık agrısı ama bu aralar bel ağrısı daha fazla oluyor bende belim ayrılıyor resmen normal galiba 😏
Yasevita Gamzeliii77 29.haftamdayım. en başından beri kasık ağrım var. Doktor magnezyum, kalsiyum verdi. Ama hiçbiri fayda etmedi. Özellikle yürürken, yatakta sağa sola dönerken çok ağrıyor. Ama bi çözüm bulamadım maalesef
Gamzeliii77 Snszasla her hafta doktora gidiyorum bu yüzden ultrasonda normal gözüküuor ama ben ayakta duramiyorm rahim agrisida var tabi
Snszasla Gamzeliii77 bebek büyüdükçe ve yukarı çıkamaya başladıkça normal karşılanıyor canım benim de bel agrım o derece de ama mecbur dayanacağız kanama vs olmadığı sürece sorun yoktur haftalarımız ilerliyor artık
Snszasla Gamzeliii77 ikili tarama da doktor söyledi ama emin olmak için bekleyelim dedi kız demişti ki bence de kız 😀 değişmez diye düşünüyorum
Gamzeliii77 Snszasla degisebilir belki banada erkege benziyor demisti gecen hafta kiza dedi haftaya tekrar gidicem netlesir herlde
Snszasla Gamzeliii77 bilmiyorum valla kısmet artık sağlıkla gelsinler de bayram dan sonra gideceğim kontrole o zaman net olarak ögreniriz sanırım
Gamzeliii77 Livanur_65 bazilari ilk gebelik oldugu icin oluyormus mesela benim karnim hemen cikti 5 aylik gibi karin kaslari geriliuor ondan olabilir