Nesrin_sipahi Arkadaşlar büyüyen beşik almak istiyorum. Fakat istediğim gibi bişey bulamadım Mardin’de bildiğiniz mağaza veya mağazaya şart değil bildiğiniz güzel İnstagram sayfaları var mıdır bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim 🙏🏻
Fatmanur1703 Nesrin_sipahi 2 gün önce bebeğimizin oda takımlarını aldık herşeyini tamamladık benim tavsiyem instagramda noktabebe Pendik istanbul diye bir sayfa var kampanya var bi bak derim ben sana puset oto koltuğu büyüyen beşik gardırop anne yanı beşik mama sandalyesi nevresimi şifonyeri oturma yastığı 5000 civarı hepsini alamazsın bu fiyata
Nesrin_sipahi zeyzey95 canım baktım ama beğendiğim stokta kalmamış ne zaman gelir bilmiyorum biri hazirandan beri bekliyormuş gelmemiş hala
zeyzey95 Nesrin_sipahi bende baby darling Lisa takımını beğenmiştim dolabıyla şifonyerini aldım bide ekstra başka bi yerden beyaz bi anne yanı aldım odasına geçince anne yanını odasına taşıycam
yagmurclk Busrakolas10 beşik elinize sağlam ulaştı mi ve beğendin mi ürünü canım bende o siteden baktım ama kararsızım
Nesrin_sipahi zeyzey95 sanırım aynı takımdan bahsediyoruz bende şuan o takımı istiyorum ama sadece beşik olarak
Busrakolas10 Evet sağlam ve eksiksiz ulaştı sadece kargodan kaynaklı muhtemelen başlıkların bir tanesinde az da olsa deforme vardı Köşesinde ama iç tarafa geldi o yüzden bi sorun olmadı