Eslem23 Sevgili anne adayları 27. Haftadayız biz sizler kaçıncı haftadasınız ve bebekleriniz sesinize karnınızı okşamanıza yediklerinize tepki veriyor mu gün içinde kaç kez hareket ediyorlar
Mervenur_kcbs Eslem23 ay bende şurda kalayım 27+5 haftalığım canı ister se tepki veriyor canı istemezse vermiyor bazen çok hareketli bazen çok hareketsiz
Tatlisannedilekk Eslem23 29+1im oğlum canımı sürekli tatlı istetiyor yedikten sonra da içerde coşuyor🤭herşeye tepki veriyor çok şükür hele babasının sesini duysun nasıl tekmeliyor yaramaz🥰😃🧿
Gizemito Eslem23 Oğlum sol tarafa yattığımda hareketli oluyor genelde. Sanki çözdüm gibi hareket sıklığını. Sabahları aç olduğumda mesela kalk yemek ye der gibi vuruyor sıpa 🤗 Bir de ayaklarımı uzatıp oturduğumda hareketli oluyor. Çok şükür
Eslem23 Mervenur_kcbs aynen benim bebişde o kadar sesleniyorum seviyorum okşuyorum tık yok genelde yemek yedikten sonra 1 2 hareket ediyor
ecembugra53 Eslem23 amin canım hepimizin cümlemixinki Rabbim sağlıklı sıhhatli eylesin civcivlerimizi 😊❤️🤲🏻🤲🏻🐣🐣🐣🐣
Elifcetin Hanımlar merhaba birsey soracağım geçen hafta karin agrisi ve afedersiniz ishal vardı bende o günden belli bebeğin hareketini hiç hissetmedim ondan önceki hafta hissediyordum bazen 20 haftalığız normalmi yoksa doktora gitmelimiyim
Eslem23 Elifcetin o haftalarda benimde 1 gün hissedip 1 hafta hissetmediğim oluyodu hatta şuan 27yim ama hala hareketleri düzenli ve sık değil canım ama için rahat olsun diye doktora gidebilirsin
Mervenur_kcbs Elifcetin o haftalarda beniöde nerdeyse hiç hissetmiyordum 27 haftalığım hareketler şimdi bile sık değiş gece uyurken oynuyordur bellki
Bus_ak18 Eslem23 bende 27 haftadaym sabah acıkınca yemeği yeyince sevdiği şeyler yeyince içimde bi oraya bi buraya kayıyor😂 1 haftadır o kadar güzel ve net hissediyorum ki tarifi yok😍 gece uykuya geçerken kayıp duruyo uykum kaçıyo