UmayDuruMom 26.haftamda başladı ağrılar kızlar eğilince, koltukta otururken çok sık kramp giriyor veya canım yanıyor karnım batıyor. Gece ağrısına uyandığım bile oldu dönemiyorum bile yatarken canım yanıyor.Yer tuvaletine oturamıyorum bile canım yandığı için. Otururken yatarken karnımdan kasıklarıma doğru sızı giriyor.Yürütüş de yapamıyorum olduğum yerde kalıyorum ya kramp giriyor ya çok canım yanıyor. 1 düştüğüm 1 kimyasalım olduğu için korkuyorum birşey olacak diye.
DilanDag UmayDuruMom düşük ve kimyasal açısından bilemem canım ama bende 30 haftadayim aynı sorunları yaşıyorum doktorum normal diyor sabaha kadar yatamıyorum ağrılardan kıvranıyorum çocuk büyüdükçe baskı oluşuyor dedi.. Ama daha önce düşüğün olduğu için hemen doktoruna sor derim geçmiş olsun 🙏🙏
Alinadire UmayDuruMom canım bendede var aynı sorunlar hep kramp 2 adım atıyorum acıdan duruyorum yürüyemiyorum vajinam yırtılıyor gibi bi his oluyor ayriyetten 29+1 haftalığım
Birbayan Magnezyum eksikliğide yapabilir,hergün 1 Muz,1 sade maden suyu ,1 bardakta magnezyum iç çok etkisini görüceksin.benide bayağı zorladı kramplar baskılar,şimdi 30. Haftadayım hergün bu dediklerimle bayağı rahatım..😊