Mervedicle Düşünmeden canım keşkek istiyor dedim kayınvalideme oda yaptı getirdi sağolsun ama yaptıktan sonra aklıma gaz yapar mı diye geldi 8 günlük bebeğim kadın yaptı uğraştı diye yedim bende bilgisi olan yazarsa sevinirim 🤗
feamtrmea Mervedicle benimde canım nasıl istiyodu bugün yaptım yedim 😄 24. haftadayım midem nasıl yanıyo şimdi anlatamam😫 bana gaz yapmadı ama canım
Yagmurahmet16 Mervedicle Tebrikler gece yarisi keskek nerden bulabilirim😆bayramda soylimde annem yapsin kurban etiyle nede guzel olur 😋
Mervedicle Zeynepli1234 urfalıyım ama eşim Çankırı’lı onlardan alıştım keşkeğe de☺️ Denediniz mi siz acaba bi zararı oldu mu ?
Misssimsek Mervedicle canım dogumdan sonra hastanede gaz yaptığı için keskeklik corbasi vermemislerdi bana. Gaz yapar keskek de ama yedoysen artık yapacak birşey yok. Bir iki fazladan pispislarsin bebisi olur biter 😃
Songul_grn Benimde canım çok istedi bu akşam yedim ama hamileyim daha gaz yaparsa bana yapcak artık 😁 yedikten sonra midem ağrımadı değil hani 😬😅
iyimserr Mervedicle icine alıp yerden hersey gaz yapar hic dusunme nefsin cekiyor ise az az ye ben dogumdan 3 gun sonra fasulye yedim lahana sarması yedim 🤭
Mervedicle iyimserr ya ben kadını yordum diye aman ne olucak dedim ve iki tabak yedim🤭 ama bu gecemiz güzeldi bulgur pilavı yediğim gece çok huysuzdu
Emineesen Mervedicle gaz yapar cnm bulgur dovme yarma gaz oluyosun taglik diye bi ot var ben yemeklerden sonra yiyodm gazimi aliyodu bebbege gecmiyodu ama cok aci eksi arasi bisey