Aloneanqel ya tabi sehire gore degisir. Ben rizedeyim. Burda ki ozel hastaneye ozel hastane demezsin. O yuzden burasi icin cok fark goremedim. Ama tabi her sehrin durumu farkli. Ben mesela bi sonraki randevuma ozel hastane degil ama ozel muayenesi olan buranim en iyi ve en pahali doktoruna gidicem. Ozel hastanenin iki kati fiyati. Riskli gebeligimde yok. Ama soyle bisi var. Bi tanidigim var. 6 aylik. Cocugun cinsiyetini bi turlu ogrenemiyor. Devlete gidiyor. Bi turlu soylemiyolar cinsiyetini. Sirf cihazi iyi diye az once soyledigim ozel muayenesi olan doktora gidiyor. Doktor sok oluyor suyu bitmis kizin. Cocuk olmek uzere. Hemen apar topar kiz rizeden trabzona gidiyor ve acil sezeryana aliyolar. Simdi cocuk hayata tutunmaya calisiyor. Doktorun hatasi nelere sebep oluyor. Belki cocuk olucek ve anneyi zehirliycekti. O yuzden doktor secimi cok onemli. Madem ki o kdr beklemissin bebisini en iyisine git dedigin gibi. Ilerde bi sorun olsada en azindan vicdanın rahat olsun. En iyisine gidebildim de. Ama tek doktora da sabit kalma. Hayirlisiyla saglicakla gelsin ins👍🙏