GizemAykut Kızlar 24+3 haftalık hamileyim dün geceden beri geçmeyen bel ağrısı çekiyorum uzansamda pozisyon değiştirsem de geçmiyor ve bebek kendini çok kasıyor böyle birşey yaşayan var mı lütfen yardımcı olur musunuz 🙏 Bebeği çok aşağıda hissediyorum
DilanDag GizemAykut 30 haftadayiz hala devam ediyor canım bugün kontorlumuz vardı doktor bebek büyüdükçe ağrı artması normal diyor ben 5 dk aynı pozisyonda duramıyorum malesef
1zeynepelif GizemAykut canım kendini yordun mu ya da çok yürüdün mu. Bende 24.haftadayım aynısı bana da oluyor çok yürünce sanki bebeğim aşağıda gibi hissediyorum karnım aşağı düşüyor ama dinlenince geçiyor. Fazla kendini yormamaya çalış
GizemAykut DilanDag kızlar doktoruma yazdım gel dedi sizde vajinal mi kontrol eder yoksa ultrasonla mi çok korkuyorum 😔
GizemAykut 1zeynepelif hayır kendimi yorsam tedirgin olmam ama ev işi dahi yapmadım dünden beri uzanıyorum ama geçmiyor ve bebeğim kendini çok kasıyor aşağı tarafta
DilanDag GizemAykut benim rutin kontorlum vardı üzerine şikayetler gelince söyledim ultrason ile baktı vajinal bakmadı 30 haftadyim daha hiç vajinal muane olmadımm