Pinaryyim FuatTataroglu eşimde hep kız diye seviyo ögrendigimiz günden beri gebeligi bakalım artık ne cıkıcak 🙂
Pinaryyim FuatTataroglu ne bu kız sevdası bunlarda ben anlamadım 😀 Kızlar babaya daha düşkün oluyolar ya heralde ondan anlayamadım 😀
Akgumus19 Pinaryyim amin canım inşallah darısı sizlere son günler geçmiyor ☺ Bizde hep kız diye düşünmüştük eşim çok istiyordu ismimiz ta yıllar öncesinden hazırdı ama Rabbim erkek evlat nasip etti ikinciye artık inşallah şimdi paşamız geliyor sağlıklı hayırlısıyla inşallah 🙏🏻😘♥
Akgumus19 Büyük yüzdesi ondan galiba çünkü benimki şimdiden başkadı oğlumuz seni daha çok sevecek demelere 😃
Aysealty FuatTataroglu herkes öyle diyor ama bebişin pozisyonuna göre sanırım🤗🙈bzimki bağdaş kurmus dolamış birbirine bacakları biraz ugrastırdı son dk bacagını hafif kaldırınca nazlı prenses oldugunu görebildik🙈ama 12.haftada genelde cok kesin sonuclar olmuyor cnm beklemek cok zor ama😅
FuatTataroglu Aysealty yaa insallah bizimki gosterr 🤗dun gttm ben bizim bebis yatms sirt ustu bacaklari surekli oynatiyodu keyifci olcak herlde insallah uc hafta sonrada biyle yatarken yakalarz
Elisam Once ultrasonla bakiliyor ense kalinligi olcumu, burun kemigi varligi vs. Sonra kan veriliyor. Doktorun tecrubesine gore cinsiyet soylenebiliyor. Bende soyledi. Kan sonucu her yerde degisiyor benim 2 gun sonra cikmisti 🙂
Seydaeksi FuatTataroglu benim ikili testim 1haftada çıktı hastanye göre değişir o ama eskişhirdeydin sen de sanırım😊 ayrıca benim detaylı da kesinleşti görüldü net 22.haftaya kadar göstermedi kız.. ama erkke göstermeyen de çok duydum😊
FuatTataroglu Seydaeksi 22. haftaya kdrmi😱😱nasil dayandin canm 🤗eskisehirdeym sende eskisehirdeydin dimi hangi hastaneye gidiyodun
Seydaeksi FuatTataroglu çift taraflı gidiyodum vişnelik Ümit ve tıp fakülrtesi 😊 göstermeyince yapcak bişey yok mecbur bekledik😃
ygmr FuatTataroglu evet 12 de yaptirdim.hemde baya bilgili doktor anlattida anlatti sorumluluk isterim annelerdem tek bi sonucunuz bile kaybolmasin herseyinizle beraber geleceksiniz galan nasil olurda atladi kan almayi anlamadim neyse hemen gidip sormam lazim