Öncelikle allah hepinizin yardımcısı olsun kolay doğumlarıniz olsun inşllahh 😍 Doğum hikayemi yazmakla yazmamak arasında kaldım bugün yazmaya karar verdim😇 bundan tam 2 hafta önce 38 haftama 1 gün kala şiddetli istifra ishal mide bulantısı yaşadım dedim heralde corana oldum 🙈 Pazartesi sabah hemen kalkıp doktora gittik meğersem salgın varmiş sulardan dolayı zehirlenmişim tansiyonum da yüksek çıkınca yatişima karar verildi hiç sancım yok tabi sıfır ama nst de sancıda çıkıyor denildi🤷♀️ Ertesi sabah Salı günü doktor muane etti 3 cm yakın açılmam vardi tansiyonum hala yüksekti bebeğimin hareketlerinide her zamankinden az hissediyordum bunu söyleyince doktor daha fazla beklemeyelim dedi ve Doğumu başlatti öğlen 12 civari suni sanci verilmeye başlandi her saat gelip açıklığa bakıldı açılmam akşam 5 gibi 6 cm olmuştu doktor artık suyu patlatalım dedi ve diğer doktor biraz daha bekleyelim deyip gitti ama o doktor dinlemedi ve suyumu patlatti açılmam akşam 7 gibi 9 cm ulaşti sancim almiş başini gidiyordu son saatler diyorum hep geçecek Bunlar kavuşacaksin sende kuzuna dua ediyorum bir yandan sonra doktorlar kontrolle geldi suyu kim patlatti dedi bende doktor sizi dinlemedi patlattı dedim o sıra bi tartişma geçti doktorlar arasında muanede Bebeğin hala aşağa indimediğini söyledi doktorlar konuşurken bebeğin kalp artışlarının zayıflağini gördüm artık halim kalmamişti ne söyleneni duyuyorum nede tepki verebiliyordum baş doktor hemen sezeryana alın dedi diğer doktor son kez bakalım dedi hala inmemişti aşağa bende bu kadar çektiğim yanıma mi kaldi dedim yari baygınım doktorun işine gelmedi tabiki beni azarladi sezeryana dahamı iyi sanıyorsun çıkınca görüşelim falan dedi (demek istediğim o değildi tabi işine gelmediği için çarpıttı bu kadar acıyı çekeceğime direk sezeryan yapsaydiniz dedim) apar topar saat 8 de ameliyata alındım aklımda bin türlü şey geçiyor bebeğimi görecekmiyim uyanabilcekmiyim herşey sipinal anestezi yapıldı neşteri vurunca acı hissettim seni tamamen uyuşturuyorz dediler gözümü açtiğimda saat 10 olmuştu herşey bitmiş karnımdan bebeğim çıkmişti ameliyat yaram çok acıyordu hemen bebeğimi sordum bilmiyorum dedi hasta bakıcı çok korktum bağirmaya başladım bebeğimi getirin diye 🤦🏻♀️🙂 hemen diğeri koştu bebeğin iyi anneannesine teslim ettik çok güzel bi kızın oldu dedi derin bir oh çektim odaya çıktım kızım beni bekliyordu onu koynuma koyunca dünyalar benım oldu acımı çektiklerimi herşeyi unuttum rabbim hepinize yavrularınıza sağ sağlim kavuşmayi nasip etsin ❤️😇 meleğim şimdi 14 günlük oldu bile 👼🏻 Size tavsiyem doktorunuzu çok iyi seçin çok zor bi doğumum oldu belki müdahale etseydim bu kadar zor olamayacaktı allahım herkese kolay Doğum nasıp etsin 💞💞