Tuba_engn zeome Sadece dediğinize bakılmıyor… Bebeğin o haftaya kadar oluşmadı gereken organlarınada bakılıyor. 2.li testti sadece down belirlemek için yapılmıyor. Dr. Göre değişiyor ve dolayısı ile halk arasında da yanlış yerlere gidiyor 🥺
zeome Tuba_engn dedıgın detaylı 24 haftada bakılıyor 2 li taramada baksa ne bakmasa ne her doktor farklı demekki ben 2 lide sadece down bakıldı
Tuba_engn Fcn Bebeğin oluşumuna göre, oluştu ise cinsiyet bu seferde bebeğin gösterme keyfine göre değişiyor🤭 Bi öğrenenlerdeniz 🐣
Tuba_engn zeome 13+ Haftada yaptırdım, o hafta yapılan 2.li test. Bakılsa ne bakılmasa ne derken? İşte böyle böyle testlerin anlamları yok ediliypr. 2.li test bebeğin sadece down olup olmadığına ve aldırıp aldırmamak için yapılan bir test değildir.
zeome Tuba_engn canm ben 2li 3 lü detaylı şeker yüklemesi herseyını yaptırdım çok şükür tetanoz aşıralarımda dahil ben karşı deyulım ama benım girdiğimde sadece down sendorumuna bakıldı kan verdim sonra normal rutin ultrason hepsi bu kadarcık
Myssr Fcn ikili tarama yaptirmadm kontrole gittim 12. Haftada koza benziyo dedi bi tahminde bulunuyolar