melegegebe Merhaba arkadaslar Adana’da detayli ultrason icin perinatolog ariyorum yaptiran var mi ? 1 haftaligina gelecegim o yüzden devletten alamıyorum özelde?
Sfk melegegebe ben cüneyt evrükeye gittim. Ebru tarım ve cansun demir de var. Muayeneler 450 500 civarında canım bildiğim kadarıyla.
melegegebe cankiz1010 canim o guzelyali da mi . Azonce guzelyali hastanesini aradim radyolog detayli yaptiriyir ucreti 250 lira dedi
Zeynepnurlu melegegebe ben yaptırmadım. Gerek görmedim yani. Yasemin ilkit özel güzelyalı hastanesinde
Hnfth Zeynepnurlu canm mrb bende Yasemin hanıma gidiyorum 3hafta oldu gideli o zaman sormayı unuttum gerek var mı diye salı gününe radyologdan randevu aldım ama doktordan ayrı randevu almadım ne yapsam acaba doktor gerek duyuyor mu :?
melegegebe cankiz1010 siz o kisiye mi yaptirdiniz fiyat 250 dedi kac dk sürüyor acaba her seyine bakiyor mu
Zeynepnurlu Hnfth merhaba canım. Benim doktorum da biçok hastasını yönlendirmiş ama ben kendi isteğimle yaptırmadım çünkü doktorumun deneyimine güveniyorum bi aksilik yoktur inşallah ama olsa Allahın izniyle görürdü diye inanıyorum