zeydemir Arkadaşlar bulantı kusma için Zofer ilacını kullanan varmı doktorum bana verdi acaba bi zararı varmıdır
Snszasla zeydemir 15+1 olduk ama halen kullanmaya devam ediyorum mecburen tamamen bitene kadar devam edeceğim çare yok 🤗😏
Ervasevgi zeydemir bende kullanıyorum gece yatarken 2 tane prilam içiyorum öğleden sonrada bi tane zofer anca gözümü açabiliyorum doktoruna güven canım çok zor Allah yardımcımız olsun
zeynos07 Ben de kullandım bi zararı olmadı, onun haricinde hiçbir şey kesmedi bulantılarımı kusmalarımı
Eylul2018 Bende kullanmıştım bi zararı olmadı olsa doktor vermez zaten sadece çok kullanmamaya çalış demişti ilk üç ay vermedi zaten ondan sonra verdi
zeydemir Eylul2018 10 haftalığım daha 2 defa içtim ama dayanamıyodum oyuzden bugün 2 tane aldığım halde geçmiyor ya çok kötüyüm
Ervasevgi zeydemir canım bu haftalar bulantı kusmalarin pik yaptığı zamanmis yani ne yapsan boş zorlada olsa ağzına biseyler at peynir ekmek ye mesela biliyorum yemesi çok zor en olmadi gidip serum taktir ben anca öyle toparliyorum
Eylul2018 zeydemir sanırım bünye ile alakalı ben kan kusuyordum o derece kötüydüm o ilaç kesti beni çok şükür