dilaradurmazz Arkadaşlar merhaba 6 haftalık hamileyim internette gebeliği öğrenir öğrenmez doktor bir test istiyormuş ve o testte her şeyine bakıyorlarmış doktorum benden böyle bir şey istemedi sizden istedi mi
tugbasare Ben de kan testi verdim sonra 6 haftalık hamile olduğum belli olunca öğleden sonra tekrar kan ve idrar testi verdim kan grubu öğrenmek içinde verdim
Ayca24 dilaradurmazz Banada kalp atışını duyunca isteyeceğini söyledi geçen gün 6+1de duyduk öyle istedi.Tam kan testi,idrar testi ve tokluk şekeri testi
Zeynepahmett Benim doktor istemedi de sağlık ocağına kayıt yaptirdigimda hemsire yapmamız gerekiyor dedi. Bir tüp kan aldı ama maşallah her şeye bakılmış :) hormonlardan tut b12 ye beta hcg ye kadar üç kağıt arkalı önlü şeye bakmışlar. İyi oluyo tabii gittiğim zaman doktora götürecem. Sen de sağlık ocağına gidip yaptirabilirsin canm
Ayca24 Zeynepahmett Sağlık ocağında yeteri kadar detaylı yapılmıyor dedi doktorum devlet hastanesinde yaptırmamı önerdi bunlar için 9 tüp kan alıyolar sizden tekrar isteyebilir bilginiz olsun 😊
Zeynepahmett Ayca24 valla canim Baya detayliydi sonuçları çıktı aldım yani. Diyorum ya b12 den tut bütün diğer demir demir bağlama vs gibi vitaminleri fsh troid. Brusella gibi şeylere bile bakılmış aklıma gelmiyor da dediğim gibi 3 kağıt arkalı önlü. Tabii ekstra doktor isterse bilemem
Ayca24 Zeynepahmett Evet doğrudur soran arkadaş için dedim özellikle sağlık ocağında verirse yeterli gelmeyecek tekrar uğraşmasın diye 😊