Medova Fuat demir ben ikizlere hamileyken tanıştım Fuat beyle riskli gebeliğim olduğu için perinotoloji bölümüne gittim önce Ali acar memnun kalmadım ondan sonra Sibel özlere geçtim Fuat beyi o ara bırakmıştım. Sonra benim 29. Haftada ağrım tuttu Sibel hanımın hemşiresini arıyoruz açmıyor Kızılaya gittik küvez yok diye almadılar ben o ara sadece bebeklerime bişi olmasın diye dua ediyorum medicana attık kendimizi içeri dahi almadılar narindi sanırsam ismi onu aradılar kabul etmedi risk alamayız dedi altıma cekip Bi sandeyle dahi vermeyi geç kapıdan içeri sokmadılar alel acele Fuat beyi aradık siz gelmeden orda Olcam dedi ve cidden öyleydi kızımın biri karnımda melek olmuştu bunu bana söyelerken ses tonu aklımdan cıkmıyor makat gelişli ikiz bebekleri normal doğum yaptırdı kızımın biri küveze girdi geceye kadar hastanede durdu sürekli nasılsın nasıl oldun yanındaki sekretere kadar herkesle görüşürüyoz küvezdeki kızımı da kaybedince yanına attım kendimi benimle beraber üzüldü hatta özür dilerim dedi hic bi suçu yokken Allah razı olsun sürekli gidiyorum şuan bana herşey güzel Olcak ben inanıyorum diyor asla pişman değilim iyiki tanıdım Fuat beyi