Ayca6868 Kızlar ben gebe değilken çok mantar yerdim mantar bazı insanlara dokunur ya hani bana dokunmuyor bol.bol yerdim şimdi 26 haftalık hamileyim mantar yersem bir zararı olur mu yani bebeğe bir zararı var mı Bu arada kültür mantari
Gzdnr2113__ Ayca6868 zehirleyebiliyor canım dr um öyle söyledi alerjik reaksiyon gösteriyormuş vücut😨
ipeginannesi Ayca6868 İlk defa duydum. 39 haftam bitti. Defalarca da yedim, hiç bir şey de olmadı. Doktorunuza sorun bakalım bizi de bilgilendirin çok merak ettim
kbrMEVA Ayca6868 ben kızımda da yedim şuanda yiyorum tabi sık değil iki üç ayda bir yada denk gelirse alırsam
ipeginannesi Gzdnr2113__ Dağdan bayırdan toplanan mantar normalde de zehirleyebilir de kültür mantarında öyle bi risk yok. Hamileliğe özel bi durum mu varmış mantarla ilgili?
Gzdnr2113__ Ayca6868 valla canım bende cok severdim ama yeme dedi doktorum enginarı bile yasakladı bana dili şişiriyormuş direk korkudan yiyemiyorum
Gzdnr2113__ ipeginannesi bilmiyorum canım bende astım var belki ondan demiştir ama 2 doktora gidiyorum ben 2side aynı dedi ebede yeme deyince sıkıyorum dişimi mecburen ben corbasını bile yapardım ama malesef beklicez dogumdan sonrayı😌
ipeginannesi Gzdnr2113__ enginarı da çok yedim :/ belki sizin alerjik durumunuzdan demiştir doğru diyorsunuz
Yagmurahmet16 Daha onceden hic duymadim mantarin zararlı olabileceğini hatta 2 defa dag mantari toplayip yedim yani şükür bisey olmadi bebeklerimde cok sevdi yemeye doyamadim😁
dorukhan_nehirada_moms Ayca6868 mantar yiyebilioruz yani bn hep yedim icine kasar koyup firinda pisirdim surekli yedim ilk gebeligimde bunda da yiyiorum ayrica mantarin sakinlestirici etkisi oldugu icinde gayet rahat hissediorum kendimi dr um yiyebilirsin kultur mantarini demisti