Asena-34 Ben 11. Haftada hisetim ve inanılmaz bişeydi Anlatılmaz derecede şimdi 12. Haftadayız mide bulantım geçmedi azaldı olsun bunada şükür peki. Siz ne zaman hisetiniz? 😍💕💕
Lionss Asena-34 ben ikiz gebeyim şuanda 15 haftalığız doktorum hissettin mi diye sordu dün kontrolde ama hissetmiyorum 😁 sorun bende sanırım 🙈🙈
Mahbuss Asena-34 12+2 bende hiç bişey hissetmiyorum. Çok merak ediyorum 🤭Tam olarak anlatır mısınız nasıl bir his Bende zayıfım 😀 167 boy 54 kilo
yigitalpinannesi40 Hafta erken değil mi canım hissetmek için ☺️ İlk hamileliğin mi ? Bağırsak hareketleri de olabiliyormuş 21+2 olduk daha yeni yeni kıpırdanmasını hissediyorum ara ara ☺️
Asena-34 yigitalpinannesi40 sen çok geç farketmişsin ben baya zayıfım normal bu haftalarda hissetmen dedi doktor
Semraaaaa yigitalpinannesi40 katılıyorum sana 11 haftada hissetmesi ilginç . Benm de 17. Haftam da hissettim şu an 36 haftalığız
Doruksmomm Lionss hiç merak etme canım bende hissetmiyodum 26 haftalığım şuan içimde fır dönüyor durmuyor 😄
EdanurZ Asena-34 bende baya zayıfım canım 44 kiloyum 13 haftalık hamileyim sanki bugün hafif hissettim ama çok emin olamadım erken diye düşündüm çünkü 😂
Asena-34 Mahbuss bende 53 kiloyum valla elimle bile oynayışını hissediyorum balık gibi kayıyo 😂😂😂 yatarken hicmi hisetmiyosun
Asena-34 Mahbuss bu arada balık varmış gibi çok garip his hele ağladığımda tepkisi büyük bide çikolata yediğimde şekerli bişeyler yapıp denesen 😊
Mahbuss Asena-34 tatlı şeylerde yiyorum aslında ama 😀 hiç hissetmedim ya bir gün deneyim bende uzanıp Herkes bu haftalarda hissedilmez diyince hiç odaklanmadim ama burda gördüm bı kaç post bu haftalarda hissedenleri
Cemrenur Asena-34 sen baya baya erken hissetmişsin emin misin bebek olduğuna? Ben 18im daha yeni yeni çok dikkat edince hissedebiliyorum
Cerenck23 Asena-34 bende 13 haftaligim bende hissediyorum karnimdan kayışını falan rahatlıkla hissediyorum bazen de uzanırken karnıma bakıyorum kalp atışı gibi karnım pıt pıt ediyor 🙈🤣
EdanurZ Cerenck23 aynen bende 13 haftalığım ilk bugün hissettim sanki kayıyor gibi geldi seğirme gibi oldu içten bebekmiş gerçekten 🥰