Deletedmom47 Gamzeee55 Ben Esila koyacagim kizimin ismini Allah nasip ederse. Kuran da aksam üzeri olarak olarak geciyormus 😊
HaticeKutlu Perimm benim 2 yakın tanıdığımda da Azra bebek var Azra koymak isteyenleri uyarın çok değişik aksi kendimi bilmiş oluyor diyorlar 🤣🤣duru sade sakin bebek olur belki 😂ismiyle yaşıyorlarsa 😇 Tarkan da Lidya koyacakmış baksanya adam haklı parayı bulanın adını koyuyor😂😂
Perimm HaticeKutlu doğrudur inanırım isimlerin çocuklar üzerindeki etkilerine..Azra'dan şuan için soğudum😁😁Lidya bendemi düşünsem acaba çocukla birlikte gelsin paracıklar hiç hayır demem valla😂😂😂😂 isim etkiliyorsa okadar😂 Ama Para parayı çeker adamların çocukları anne karnında bile şanşlı valla😂
Rainbabyyyyyy mnsngl Canım merhaba benim adımda Yağmur ve gerçekten ismimi o kadar çok severek taşıyorum ki ve okuduğum bütün okullarda girdiğim her ortamda devamlı tektim diyebilirim miniğin adıyla sağlıkla büyüsün inşallah 💕
symnrakyz Gamzeee55 benimde kızım olacak ilk başlarda Hafsanur koymayi dusunuyodum sonra Zeynep Duru olsun dedim. simdide Hazal ve Nihal isminde gidip geliyorum. bence isim konulurken söylenebilmesi kolay olan isimler koyun yoksa ilerde ismiyle dalga gecerler yada yanlis soyliyebilirler. hafsanur isminden vazgectm cunki buyuk ihtimal hafize derler diye😂😂
tco Gamzeee55 kizim olsa doğa yada defne istiyordum ama oğlum olacak🤗. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi😘