Burcualya Kızlar merhaba birkaçgündür çatı ağrısı yaşıyorum dün akşam tamamen kitlendim kaldım yürüyemedim hastaneye gittim açılma hala 1 cm miş 39+2 günlük gebeyim bu durumu yaşayan oldu mu şuan yatmakta kalkmakta ve yürümekte aşırı zorluk çekiyorum
izmirlii-35 Burcualya Bende aynı durumu yaşıyorum yürürken zorlaniyorum dün bende post açtım bununla ilgili
hulyaca Burcualya Ne kadar çok çatı ağrısı çeken var ya. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten. 32. Haftama girdim ama sona doğru daha kötü oluyorsun diyorlar. 😬
Burcualya hulyaca Siz siz olun ağır iş veya ani hareket yapmayın ben çok rahat davrandım hamile değilmişim gibi her işi yaptım (gerçi tek olunca mecbur yapıyoruz ) oturuşunuza da dikkat edin bence şuan tam 1 haftam kaldı doğuma ve 1 hafta nasıl yatıp kalkıcam diye düşünüyorum resmen yürüyemiyorum çok kötü Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
izmirlii-35 hulyaca Amin inşallah tabi unutmamakta lazım bi yandan bizim sızlanıp yakındığımız şikayet ettiğimiz ağrılar başkalarının duası oluyor hamile kalmayı çok isteyen insanlar var Rabbim onlarada nasip etsin inşallah nerde el açıp evlat için dua eden insan varsa Allah onlara da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah🤲
hulyaca izmirlii-35 kesinlikle her zaman bu geliyor benim de aklıma. O kadar evlat sahibi olmak için her şeyini vermek isteyen varken,Çekeceğimiz 9 aylık zaman diliminde sabır sadece. Rabbimin izniyle her şey olur 🌸
hulyaca Burcualya ailemin yanına gideceğim daha rahat olurum geri kalan süreçte diye düşünüyorum. Been de çok hızlı hareket eden her işi yapan biriydim. Daha dikkatliyim şimdi. Merdivenleri falan ağır ağır çıkıp iniyorum. Yataktan yavaş kalkıyorum. Yoksa dikkat etmedim mi ağrım artıyor yine. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻 🌸