Seherr Angelkljh canım google hızlı resim yükle yaz çıkan sayfay gir resmi seç yükle sonra linki kopyalayıp buraya yapıştır
Angelkljh Seherr yo yapamadım sen ilk fotoğrafınızı atar mısınz acaba ilk uldrasyonu aynı mı balım Bi
Melike145334 Seherr kemık yapısı narin duruyor kıza benzettım ben perınatolog mu sızı muayene ettı bana 12 haftalık kesın erkek dedı daha da hıc hç gıtmedım
Seherr Melike145334 evet canım 2 li testimi yapan perinatolog söyledi :) kesin dediyse doğrudur sanırım hayırlısı olsun
Esrae2 fuseya16 canim detsyli yapilmiyor burda almanyada yasiyorum ayrintili ultrasyon yapiliyor o da 20ci haftada ve 20ci haftaya kadar cinsiyt sölemek yasak 20ci haftafa ayrintili ultrasyonda cinsiyeti ögrenmek istermisiniz dedi evet dedim bacak arasina bakip pipi yok kiz dedi ama incelemedi acele bakar gibi yapti daha sonra da anca 29 haftalik girebildim erkek bu dedi 😁🤷♀️🤦♀️
Gamzemesee Seherr sanirim benimde canm ya bugunmu gittin bende bugun gittim 15 haftaligim hazirlik yapiyimmi dedim yok yapma kurban bayramndan once tekrar gel dedi bana