Valeriamom Ben göbek deliğimin baya altında hissediyorum normal mi endişe ediyorum acaba aşagıda mı bebeğim diye bu sizde nasıl??
ZeynepKara Valeriamom 25 haftalığım bebeğim çok hareketli karnımın her yerinde hissediyorum hareket alanları geniş olduğu için rahat hareket edip dönebiliyolar o yüzden korkma 😌
Dlrsdzynpzll Valeriamom benim bazen gobek deligi hizasinda bazen kasıklarda hic belli olmuyo suan makatgeliş pozisyonunda olduklari icin ayaklar ellerden daha kuvvetli oldgndan asalarda hissedilmesi normal canim. Her hafta 1 cm yukari cikiyolar oyle dusunelim
Hanifee Valeriamom bizde 22+4 deyiz tekmeler hareketler hep aşağıda bazen sağ tarafta bazen sol 😎😍🤰🏻 Perşembe günü detaylı ultrasonumuz var bakalım nerde benim minik kızım ❤
Dilek23 Valeriamom Bende 23+5 ve çok aşağıda hissediyorum, hatta tam bı konuya takılmıştım postu gördüm. Kontrol ayın 2. De acaba normal mi diye bende çok merak ediyorum😳
Sibel3434 Bizde bugün 23 haftalık olduk 1 haftadır hissediyorum prensesimi 24 haftalık olunca kontrol e gidecem inş çok güzel bir duygu hareketlerini hissetmek😍😍
Valeriamom Dilek23 bende haftaya gidicem inş doktora ilk bebeğimiz olunca bilmiyoki insan normal mi değil mi🙂
Rukenkumsal Valeriamom bugün hissetmeye başladım 😍 göbek deliğimden çok asagıda sağ kaşığım da hissettim ❤🙏🏼
Annesininminigi Valeriamom Ben 24 haftaligim heryerde valla bazen göbek altı ama en çok sol tarafimda🙂☺
Percemm3535 Bizde 00.00 itibaryle 22 haftalık olduk ama ben hissetmiyorum birşeyler oluyorsa da anlamıyorum 😊
nzngk Valeriamom bende 22 haftalığım aşağıda hissediyorum bazen göbek deliği izasında. Genelde de öyleymiş canını sıkma ve bazen taş gibi oluyor kasıklarımın az üstünde sol tarafında o kadar belirgin ki kasıyor bazen beni.
Percemm3535 Bazen sağ tarafimda bazen sol tarafımda fazla bı baskı bı ağırlık hissediyorum ama bilemiyorum ilk gebelik olduğu için 😚
Gamze06 Bende genelde sağ tarafımda hissediyorum. Sağ tarafıma yerleşmiş oğlum o sebeple. Bazende aşağı aşağı vuruyor🙃
Sevde123 24+6 olduk genellikle sol tarafimda göbek deliğinin hizasında hissediyorum tabi hanımefendinin işi belli olmuyor kendileri top sahası gibi kullandığı için bazen sağ bazen ortada da oluyor ama çoğunlukla solda ne çok aşağıda ne çok yukarıda
melikeb10 Bende taaaa kasiklarimda hissediyorum ama hiç aklıma gelmemişti bir sorun olabileceği normaldir herhalde büyüdükçe hissederiz daha yukarılarda 😄
Valeriamom melikeb10 dün kadının biri sanki göbeğin aşagıda bi sorun mu var deyince bende acaba mı dedim🙂) hamile insana böyle şey söylenir mi hiç patavatsız kadın
melikeb10 Valeriamom ay banada babaannem demişti yaşlı işte nolcak demistim 😂 zaten çok göbekli hamile kaldım hiç onemsemedim karnım yukarı çıkmayınca bebekte henüz küçük olunca normaldir yani aşağıda oynaması aman oynasinda kuzularimiz 😘😘