hhb53 Azracan kuzenim 30 haftalık dogum yaptı bir ay önce kızı 2 hafta küvözde kaldı. Şimdi maşaAllah çokta sağlıklı emmesi falan çok iyi
Blackkcat Azracan canım tabikide çok doğum oluyor bu haftalarda da ve biraz küvözde kalıp sağlıkla çıkıyorlar,bende 26.haftadan beri riskliyim yatıyorum doğum her az olabilir diye,senin riskin ne canım
Zezef Benim de bebeğin kafası çok aşağıda erken doğum riskin var dediler… senin sebebin neymiş.. serviks mi kısa açılman mı var nedir yani?
Azracan Blackkcat Rabbim yardımcımız olsun canım sağlıklı alalım kucağımıza sancım kasılmam var bide leke gördüm doktor hazırlıklı ol dedi bilmiyorum artık
Dzeyy Azracan canım hiç korkma allahın izniyle hiç bir sorun olmaz haftan gayet iyi 24 haftalık dogurup yaşayan okadar bebek gördüö okudum ki 31 hafta gayey iyi cigerleri daha tam gelişmediği için ciğer geliştirici iğne yapılır bi zaman küvezde kalır sadece benimde erken dogum riskim var 24. Haftada beri 34 haftalık olduk çok şükür doktorum 32. Haftada kontrolde bu hafatdan sonra korkmayın en fazla küveze girer demişti bol bol dua et allahıın izniyle inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında kavuşursun yavruna ♥️ rabbim evladınızı size bağışlasn inşallah dualarımdasınız ♥️
Azracan Dzeyy Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah burada bekleyen bütün annelerde ben de dahil sağlıkla alalım kucaklarımızı içimi ferahlattın allahta senin içini ferahlatsın 🌹
elcinsadem Azracan yaşama seviyesi çok yüksek diyorlar olacaktı canım sıkma canını Rabbim sağlık versin
Azracan elcinsadem ay Allah razı olsun canım biz kaldık dua bütün annelerin anne adaylarının yardımcısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerin de inşallah 🌹
Pnar12016 Azracan sancı kasılmayı siz fark ettiniz mi? Yani şikayet üzerine mi gittiniz doktora rutin kontrolde mi cıktı acaba?
Blackkcat Azracan canım durduruyorlar genelde sancıları açılman ne kadar o da duruyor ya da kapanıyor,haftan çok küçük deil inşallah zamanında gelir bebeğin canım🤲🏻🤲🏻
Dzeyy Azracan rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza inşallah ♥️ çok dua edicem senin için allahın izniyle inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında kavuşursun yavruna
BILGEBILGU Azracan benim yiğenim 27 haftalık doğdu ve şuan 9 yaşında rabbim yardımcı olsun nasibinde varsa yaşamak yaşıyorlar canım bol bol dua et bence😊😊
Bir_zerre Azracan Daha ilginç olanını söyleyeyim kardeşim 24 haftalık iken doğum yaptı ikiz bebeklerine. Ve çok şükür şuan 5 yaşındalar ❤️ Allah’ım nazardan saklasın.
Azracan Pnar12016 sancıyı farketmedim canım kasılmayı fark ediyordum Kasılma için gitmiştim doktor bana açıkladı