Susam24 Hamileliğimin ilk zamanında tavşan eti tatmiştım simdi büyükler bebegin agzi yarık dudak yada tavşan dişli olur diyolar inanasim gelmiyo ama kafamada takılmadı değil😐
Meriwa Susam24 takılma canm salla sen 😄 ne bişey yiyelim ne birine bakalım o zaman yediğini içtiğini de kimseye anlatma 🤣
Mimarhanim Susam24 canım o zaman balık eti, tavuk eti, keçi eti, inek eti falan da yemeyelim Allah korusun bebeğe neler olur o zaman 😅 takılma sen hiç boş yere.
Smyye-09 Susam24 bende yemiştim ikinci gebeligimde şükür bisey olmadi sadece hamileyim de yerken yengen beni öyle uyarmıştı yediğin baktığın herseyde hamileyim ben diyerek ye bak demiri öyle yaptım ne kadar doğruydu bilmiyorum ama 😊 kızımı sorarsanda şuan 7 yaşında tavşan gibi zip zip gezip oynuyor 🤗🤗
musti28 Susam24 sakız çiğneme geveze olur ayva ye güzel olur kapı eşiğine oturma kordonu dolanır kendi saçını kesme ömrü kısa olur 🤦♀️Ohooo ben neler çektim 9 ay boyunca büyüklerden siz düşünün 🤷♀️
nil_sugra Susam24 bende koyun eti yiyorum bebeğim geviş getirecek zaar 😂😂 takılma canım bizimkilerde hurafe bitmez
MiniKaya Susam24 haha canım ne alaka benim annem tavşan eti tadı bilmez dişlerm çıktığından gayet normalmiş 7 yaşında dişlerm dökülüp yenisi çıkınca ön iki dişim dışta (tavşan diş ) dedikleri parmakta hiç emmemişim doktor kesinlikle ağız yapın dar olduğundan kaynaklı bir problem dedi 😀