Tucenur Kızlar az önce farkettim genital bölgemde 2 tane böyle içi kan toplamıs gibi bişe var anlam veremedim shil ne renk oluor acaba rengi kahve rengi gibi Sihil beyaz olmazmı kabarık kabarık Gibi benm bildigim yarın doktora gidicem sormalımıyım bakarmı 😕😕😕 cok canım sıkıldı
Zeyzeyka Tucenur mutlaka söyleyin doktorunuza siğilse eğer normal doğum yaptırmıyolar bebeğe geçmesin diye
Tucenur Nese_krc 😭😭😭😭 anlam veremedim boyle iç kan toplamıs gibi biyere elimiz sıkısır kanamaz boyle kan toplar ya o sekılde
ezcikal genital siğil cok acır canım dokunamazsın degdıgınde acıdan duramazsın üzüm gbi dagılır gıder minik minik olur elleyebılıyorsan ve iç çamasırıda canını yakmıyorsa sıkıntı yoktur baska bırseydır kadın dogum hemsıresıyım ben hani derlerya kırık olsa duramazsın siğil dede duramazsın ☺️
Tucenur ezcikal ya o zaman cok iyi hiç acı kasıntı vs yok boyle kan toplamıs gibi acaba sıksammı bilemedm 🤷♀️
Tucenur bugraninannesi kıl dönmesi değil sanırım ozamn belli olur sanki bu cok farklı anlam veremedm acaba dedm sihilmidir ama onuda sanmyrm aglıcaktım nerdyse yarın sorucam bakalm sona yaklastıkca bişeler de cıkkyor 😭
Cbpinarq Tucenur sıkmanızı hiç tavsiye etmem doktorunuz görmeden hicbirsey uygulamayın bence o bölgeye ilac dahi kullanmayın.genital bölge,kol altı,gögüs ucu gibi yerler skılmaz diye biliyorum doktorunuza danışın.çok geçmiş olsun
Tucenur lizge 😏 yarın sorucam bakalm bayadır agda yapıyodum son kontrolde gidemedm jiletle aldıgım için acaba kesip kan mı topladı diye düşünüyorum ama eminde deilm bakalm 😭
lizge Tucenur jileti kılların ters yonune vurduysanız buyuk ihtimal kıl donmüş içeride cıkamiyor sivilce gıbı işte
ezcikal lizge daha önce dondurma yakma vs yaptınmı bılmıyorum onlarda etkılıyor . hpv -dna testi yapılıyor saglık ocagında gebelıkte sonra yaptırmanızı onerırım once smear sonra hpv dna çünkü bu siğillerin bazı türleri kansere sebebiyet veren etken maddelerı taşırlar ilerki yaşlarda sorun yaşamanızı istemem her sene takip şart