Mucizem_mmm Merhaba anneler yine ben 😂 kafam iyice çorba oldu bebek bezi arayışına girdim şimdi de sizin tercihiniz hangisinden yana oldu yada olacak acaba🤦🏽♀️🤷♀️Sleepy ve baby me arasında kaldım yorumlar ikisinde de iyi😅
Akbas77- Mucizem_mmm Bende cok kararsızdım ta ki şunu duyunca ilk hangi bezi bağlarsan onunla gidiyor uygun olanlardan almak mantıklı
GizemPolat Mucizem_mmm sleepy Çok doğal duruyor diye pedini almıştım berbattı şuan hamileyim asla bez olarak tercih etmeyeceğim bir marka. Bana iyi gelmeyen hiç bebeğime iyi gelir mi diye düşünürüm.
Mucizem_mmm Akbas77- bilemiyorum ya arkadaşlarım hepsi Farklı ürün kullandı yeni doğan aldıkları ile devam etmediler yani bebeğe bağlı diyorlarda kafam cidden karışık😅
Mucizem_mmm Deletedmom328 öyle mi çok memnun olan var halbuki 🤦🏽♀️Şu alışverişler beni çok yordu yemin ederim 😄Çok teşekkür ederim
melindam Mucizem_mmm BEN Sleppy Kullandım İlk Ama Kızımda Poposu Hep Kızardı SONRA baby me Kullandık Gayette Memnunum Ne Kızarma Oldu Nede Sızma Yapıyor Bez Gayette Temiz İçerikli Bezlerd3n Biri. Prima Kullandım Ama Bize Pahalı Geldi Açıkçası Onun İçin Almadım
Mucizem_mmm melindam baby me yan bantları esnek mi az önce bir video izledim esnek değil emiciliği orta falan dediler 🤦🏽♀️Halbuki yapılan yorumlar çok iyi bezle ilgili
Mehtap74 Mucizem_mmm muhendisinoglu instagram Dan bi bak orada tüm bebek ürünlerini incelemişler. Ben 2 çocuğumda molfix kullandım 3. De de onu düşünüyorum. Sayfayı bi inceleyin tavsiye ederim.
Mucizem_mmm Mehtap74 orayı takip ediyorum ama alttaysa alan kullanıcı yorumları açıkçası adamı yalanlar nitelikte eskisi gibi inceleme yapmadığını ve belli başlı markaları parlatmaya çalıştığını vurgulayanlar var🤦🏽♀️🙏🏼Bu sürecin bu kadar zor ilerleyeceği aklıma gelmezdi☺️
Mehtap74 Mucizem_mmm öle olduğunu düşünmüyorum en basiti Nivea şampuana neler yazmış ama Nivea Nın diğer ürününü katkısız bulmuş. Marka öne çıkarsa markanın tüm ürünlerini övmesi lazım. Primanın pure care i öneriyor ama primanın diğerlerini önermiyor. Yenidoğan ürünlerine bakın yinede
Arzutlc Mucizem_mmm prima kullanıyorum doğduğundan beri ne bi pişik ne bi sızdırma yaşamadım çok memnunum