zglpmb Kızlar bungğn çatı muaynem oldu. Asla ama asla acıyan bişey değil keisnlikle yani cinsel ilişkiden hiç bir farkı yok. Daha bile acısız hatta bence. Kesinlikle abartıldığı gibi bişey değil. Hiç kasmayın kendinizi rahat olun.
ecembugra53 zglpmb aynen canım 😂😂 buradaki bazı kişiler insanları korkutmayı abartmayı seviyor canımm😊
Patiiiiinnnn zglpmb geçmiş olsun canım kaçıncı haftan ? Çatı muayenesi yapıldıktan sonra erken doğum vs oluyormu yani dahamı dikkat etmek gerek ben onu bi çözemedim 🙄 biz 34+3 haftalığız şimdiye hiç alttan muayene yapılmadı ama kesinlikle allh nasip ederse normal Doğum istiyorum
Esr53 zglpmb bende haftaya gideceğim ne yalan söyleyim korkularım var çünkü yürürken bile canım acıyor
GizemAykut zglpmb canım biseu sormak istiyorum 24+3 günlük hamileyim ve dünden beri belim çok ağrıyor uzansamda geçmiyor bebeğim de kendini çok kasıyor aşağı tarafta doktora yazdim gel dedi sence alttan muayene eder mi yoksa karından mi bakar😔
zglpmb ecembugra53 evet kesinlikle ya ben felaket bişey bekliyordum anlatılanlardan ötürü yani doktor muayne ederlem bekledim ne zaman acicak diye
zglpmb ecembugra53 ya muayneden sonra nilanık geldi bu gün, şimdide çok hafif düzensiz ağrılarım var ve vajinamda baskı hissediyorum. Doğumu tetiklemiş olabilir miii acabaa
sdadcr Patiiiiinnnn 37 haftalıkken oluyor çatı muayenesi belki açılma olur diye sonrası erken doğum sayılmıyor zaten 😊 çatıdan önce bi kaç defa alttan yine muayene oldum sancım olduğu için çok şükür bi şey olmadı
zglpmb Patiiiiinnnn benim 39+0 da yapıldı muaynem. Nişanım geldi muayneden hemen sonra, hafifte sancı oldu ilk saatler ama şimdi o da yok. Bekliyoruz 🤗
Patiiiiinnnn sdadcr çok geçmiş olsun 🙏 ya ben doğumu memlekette yapacağım 8 temmuz yola çıkacağız ve ben 36 haftalık oluyorum büyük bi risk alıyorum ama başka imkanım Yok 10 saatlik Yol özel araba ile sık sık mola vererek gitsek belki sıkıntı olmaz dedim inşallh tabi pazartesi doktora danışcam 🙄🙄
sdadcr Patiiiiinnnn aman doktor izini olmadan o yolu gitmeyin Allah korusun ne zaman ne olacağı belli olmaz mecburiyetten mi gidiyosunuz 😏
Smyrsrht Kızlar çatı muayenesini neden yapıyorlar ve nasıl yapıyorlar bende 34 haftalık hamileyim doktorum hiç bahsetmedi
sdadcr Smyrsrht bir dahaki muayene de sorun doktorunuza belki biliyorsunuz diye söylememiş olabilir tedbirli gidin😊 Normal doğum yapıp yapamayacağınıza bakıyor. İki parmağına jel sürüyor acımasın diye öyle içini kontrol ediyor 10 sn bi şey kendinizi kasmadığınız sürece acımaz
Patiiiiinnnn sdadcr pazartesi görüneceğim doktora bakalım ne der 🤷♀️ Aynen canım mecburiyet maalesef doğumum fındık yaşadı zamanına denk geliyor ailem köyde oluyor bende mecburen doğumu orada yapıp yalnız kalmamış olacam eşimde çok yoğun çalışıyor yani İnan’ın Arap saçı bi durum
ecembugra53 zglpmb canım çatı muayenesinden sonda geliyor normal yani için rahat olsun doktor söylemişti bana Doğumu tetiklemez geçer bebek baskı yapıyor rahme canım
zglpmb ecembugra53 aynen canım banada doktorum gelebilir panik yapma demişti. Sancılarımd a olunca heycanlandım 😂😂 gelsin istiyorum artıık 🤗🤗 çok heycanlı beklemesi